Γυναικολογικό και Μαιευτικό ιατρείο

Η αξιοπιστία μας έγκειται στη διαρκή έρευνα, ενημέρωση και κατάρτιση νέων διαγνωστικών μεθόδων που εφαρμόζουν οι έμπειροι και εξιδεικευμένοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας.


Γυναικολογία

  • Eμμηνόπαυση

  • Ογκολογία

  • Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ)

Ορμονοθεραπεία

  • Επιλέγοντας την κατάλληλη Θεραπεία Ορμονικής Υποκατάστασης (ΘΟΥ)
  • Oρμονολογικό Ερωτηματολόγιο         

Εγκυμοσύνη

  • Συμβουλές και Ασκήσεις μετά τον τοκετό
  • Θυλασμός
  • Επιπλοκές                                                                                                                 

Υπογονιμότητα

  • Τι είναι η υπογονιμότητα; Αιτίες, διάγνωση, θεραπεία

  • Σαλπιγγογραφία                                                            

Κλινική

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε την κλινική εμπειρία να χειρίζομαστε τα πιο εξελιγμένα διαγνωστικά μηχανήματα εξηγώντας λεπτομερώς στην ασθενή τα ευρήματα κατά τη διάρκεια κάθε εξέτασης. Η απλοϊκή ενημέρωση και επεξήγηση ενθαρρύνει την ασθενή να συμμετέχει στην όλη διαδικασία, να εκφράζει τις απορίες της και να παίρνει τις κατάλληλες απαντήσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και αγωγή κάθε είδους γυναικολογικού ή μαιευτικού περιστατικού.

Γρηγόριος Δερδελής

MD, MSc, PhD

Μαιευτήρας, χειρουργός, γυναικολόγος που έχει εξειδικευθεί στη σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογία σε ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία του Λονδίνου.

Ελευθερία Γεωργακοπούλου

Νοσηλεύτρια

Αγγελική Αράπη

Νοσηλεύτρια-Μαία

Τι πιστεύουν για εμάς…

Στην προσπάθεια μου να βρω έναν γιατρό που να μπορώ να εμπιστευτώ, επισκευθηκα τον συγκεκριμένο λόγω πολύ καλών συστάσεων που είχα, και πλέον τον συστηνω και εγώ! Είναι πολύ προσεκτικός, λεπτομερής, επεξηγηματικός, ενώ η προσέγγιση του απέναντι στην ασθενή είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Αξιολογωτατος, μπράβο.
Konstantina Z.
Ο κύριος Δερδελής συνδυάζει επαγγελματισμό και πραγματικό ενδιαφέρον. Σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώθεις άνεση και ασφάλεια. Πολλά μπράβο και για τη μέθοδο σαλπιγγογραφίας που γίνεται στο ιατρείο του που είναι σίγουρα πολύ πιο φιλική. Είναι πραγματικά πολύ μπροστά σαν γιατρός.Επιπλέον το περιβάλλον είναι ευχάριστο και πεντακάθαρο!
Dimitra D.
Στις 17 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο ο γιός μας.Ολα πήγαν καλά εξαιτίας του κ.Δερδελη . Ποτέ δεν πληρώνεται η υποχρέωση σε έναν γιατρο πού έφερε το παιδί σου στον κόσμο.Εκτος από το ότι είναι εξαιρετικός γιατρός είναι και υπέροχος άνθρωπος! Ήρεμος, ψύχραιμος και έντιμος! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα γιατρέ.
Ioanna F.

Το ιατρείο μας είναι ένα διαγνωστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών σε κεντρικό σημείο που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την έγκαιρη πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων της γυναίκας και του εμβρύου. Αναλαμβάνουμε μαιευτική παρακολούθηση ,περάτωση του τοκετού αλλά και όλων των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσει μια εγκυμονούσα. Στο ιατρείο μας προσφέρουμε από έναν απλό υπέρηχο έως και ελάχιστα επεμβατικές πράξεις. Σας εγγυόμαστε τη γρήγορη, λεπτομερή και ακριβή ανάλυση όλων των αποτελεσμάτων από εξειδικευμένο μαιευτήρα-γυναικολόγο. Θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο πρόβλημά σας και εσείς θα επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.